Dejttips för barnföräldrar

Här kommer lite dejtingtips för dig som har valt att dejta med barn. Det är inte alltid helt lätt att få till det när det finns barn med i relationen. Alltsomoftast väljer du som förälder att träffa din blivande partner under den vecka du inte har barnen. För att underlätta och också kanske kunna få till det där lilla extra som inte går när barnen är med. Jag har hittat mina dejtingpartners här https://singelforaldrar.se/ när jag har letat. Främst då de är likasinnade som dejtar via sidan, då vet jag också att det finns en hel del förståelse för att det tar lite längre tid att få till allting.

Gå till leklandet med barnen dejtingtips #1

Att ta sig till ett lekland på er dejt låter inte särskild romantiskt, men det är inte romantiken som ska blomstra först och främst gäller det att ni som föräldrar får tid till varandra. På ett lekland är det med största sannolikhet så att ni kommer att kunna sitta och prata och komma varandra närmre utan att bli avbrutna var femte mening. Det är också ett helt okej ställe att lära er om varandra och framförallt låta er barn bonda genom att de får leka tillsammans. Det gör också att barnen kan vara det som ser till att ni träffas nästa gång.

Gå till en nöjespark dejtingtips #2

Har du lite mer flis i fickorna kan en sak vara att gå till en nöjespark. Precis som på leklandet får barnen fullt upp och du kan få njuta av lite mer tid med den du valt att träffa. Det roliga är att det finns många aktiviteter på en nöjesspark där barnen kan vara med fast ni själva får en stund ihop. Som exempelvis bakre delen av en vagn i en berg-och-dal bana. Där kan de hände massa saker som annars bara händer på vuxendejter. Där barnen inte har tillträde.