iPhone 8 skal och fodral

Har du uppdaterat din iPhone 6 eller 7 till iPhone 8? Apple har med 8-modellen satsat på att förbättra tittarupplevelsen med optimal färgkalibrering, True Tone-teknologi och Dual Domain Pixels. True Tone-teknologin anpassar automatiskt skärmljuset efter omgivningen, och Dual Domain pixels gör att du kan vända och vrida på telefonen utan att störas av att skärmen skuggas. Helt enkelt ger iPhone 8 dig en bättre och skarpare skärmbild som anpassar sig efter där du är. iPhone 8 liknar föregångarna med Apples tidlösa design, med skillnaden att telefonens baksida är helt gjord i glas. Med hjälp av glasskärmen kan du för första gången ladda din iPhone trådlöst! Du får dessutom det senaste operativsystemet iOS 11 som gör din vardag både roligare och enklare. Med en iPhone 8 får du en telefon i världsklass. Men med en ny telefon kommer inte bara en bättre tittarupplevelse och ökad prestanda, vi vill ju uppdatera telefonens utseende samtidigt. En ny telefon innebär en ny start, och med ett nytt skal eller fodral till din iPhone 8 blir den känslan fulländad.

iPhone 8 Skal

Med ett skal till din iPhone 8 behöver du inte oroa dig för att telefonen kommer till skada. Ett skal ger ett bra och säkert skydd mot repor och stötskador, och kombinerar du med ett skärmskydd kan du känna dig trygg med att telefonen kommer hålla ännu längre. På Lux-case.se får du möjlighet att välja och vraka i ett stort sortiment av skal med olika färger, material och motiv. Vill du förhöja upplevelsen av din iPhone 8 ytterligare kommer flera av skalen med ett kickstand, som gör att du kan ställa upp telefonen och få en stadig skärm. Du kan därför använda telefonen precis som en iPad eller annan surfplatta! När du ställer upp telefonen med ditt kickstand kommer du få en stabil skärm när du tittar på filmer och serier, andra videoklipp eller har videosamtal. Med fria händer kan du göra annat medan du använder telefonen, kanske laga mat eller sortera tvätten? Du får inte bara en bättre upplevelse av din iPhone 8, du kan göra annars tråkiga vardagssysslor lite roligare.
Flera av skalen kommer med kortfack där du kan förvara kort, pengar och busskort, så du har allt det viktiga på ett och samma ställe. Och bekymra dig inte för att ett skal kommer störa eller försämra din användning av din iPhone 8; våra skal är anpassade efter telefonen och dess funktioner. Du får ett bra skydd och snyggt utseende utan att behöva tumma på användarupplevelsen.
I vårt sortiment kan du hitta ett skal som inte bara skyddar din telefon från vardagens olyckor, du kan också sätta en personlig prägel på det. Du kan matcha din telefons utseende med din egen stil och visa omgivningen vem du är! Vi har skal i starka och mjuka färger och en mängd olika motiv och mönster. Vill du behålla färgen på telefonen finns transparenta skal, men även här kan du välja skal med mönster som smälter samman med din telefon vilket ger ett exklusivt utseende. Du kan till och med välja skalets textur, t.ex. Løgstrup Vintage Läderskal har en läderbelagd yta som ger en skön känsla i handen men också en unik look. Det finns även skal med glittriga paljetter och päls, och vill du ha ett skal som sticker ut ordentligt ska du kolla in Wiklands träskal. Skalet är gjort i slitstarkt plast medan baksidan är gjort i miljövänligt, äkta trä. Det kommer med olika mönster att välja mellan, allt från mandala till döskallar.
Våra hybridskal ger ett ännu bättre skydd för din iPhone 8, och här kan du också välja efter eget tycke och smak. Söker du ett mer robust skal med hårdare look, eller ett mer diskret hybridskal som har ett slimmat utseende? Vi har såklart båda – och allt däremellan. Extra stöttåliga kanter och upphöjd ram runt skärmen gör att du kan ge din telefon det skydd och den omsorg den förtjänar.

apple iphone 8

iPhone 8 Fodral

När du väljer ett fodral får du allt i ett; stöttåligt skydd för hela telefonen (även skärmen!) kombinerat med plånbok, och du kan precis som med våra skal sätta en personlig prägel med ditt fodral. Med ett fodral behöver du inte oroa dig för att du glömt din plånbok, eftersom du kan förvara kort och pengar m.m. på samma ställe som din telefon. Bara att plocka med sig telefonen när du går hemifrån och du kan vara säker på att du har med dig allt. Är du ändå lite orolig att du kommer tappa telefonen har vi skal med handledsrem, då behöver du anstränga dig ordentligt för att din iPhone ska åka ner i golvet. Köper du ett Caseme Split läderfodral får du ett utpräglat plånboksfodral, en så kallad 2-i-1 modell, med extra många fack till kort och pengar, och dessutom myntfack med dragkedja. Fodralen kan lätt användas som separat plånbok och skal, då fodralet är utrustat med en magnet på insidan som gör att dom är lätta att separera, och såklart sitter telefon och skal ihop säkert när du vill.
Med ett fodral får du automatiskt ett kickstand, då du bara behöver vika upp fodralet och enkelt kunna ställa telefonen. Lite mer elegant, lite smidigare användning. Fördelen med denna funktion är, precis som med ett skals kickstand, att du får en bättre upplevelse när du tittar på filmer och serier eller andra videoklipp. Detta i kombination med iPhones Retina HD skärm och 8-modellens nya Dual Domain pixels får du fantastisk bild och kan kolla ikapp dina serier med hög kvalité var du än är.
Hos Lux-case.se kommer du finna ett brett sortiment av fodral med olika utseenden för att du ska kunna matcha din telefon med både din stil och personlighet. Läder, päls, paljetter, krokodilskinn – ja, du kommer hitta allt det och mycket mer. Strindbergs läderfodral kommer med ett vävt mönster, och med Holbergs 3D läderfodral får du en telefon med ett helt unikt utseende. Vi har också skal med vertikal öppning; du flippar skyddet neråt för att få snabb tillgång till skärmen.
Vänta inte med att köpa ett skal eller fodral till din iPhone 8, förläng dens livstid direkt och beställ ditt mobilskydd idag.