Mobilskal till iPhone 8

Att hitta ett nytt skal till iPhone 8 är inte svårt. Det finns massor att välja bland. iPhone 8 är verkligen en läcker telefon nästan helt gjord i glas. Det här är väldigt elegant men då det är en investering man har gjort i en ny mobiltelefon vill i varje fall inte jag att den ska få en spricka i glaset. Det kan också kännas lite halt att hålla i mobilen. Ibland när man jäktar kan man slinta med handen och så ligger mobilen där på golvet. Förutom ett skärmskydd är det nästan obligatoriskt att välja ett skal till. Det som är roligt med skal är ju också att byta då och då. Det är faktiskt helt möjligt eftersom det inte är en så stor investering. Det kan vara att man vill ha ett vardagsskal och sen något roligt eller elegant skal att byta till vid fest.

Lux-case olika skal

Att iPhone 8 har glas även på baksidan fyller funktionen att man kan ladda den trådlöst. Så praktiskt och mycket snyggare med trådlös laddare framme. Det är inte bara utsidan som förändrats utan också innehållet, som Apple själva kallar All new. Roligt att ha alla senaste program och appar. Låt den här telefonen klara sig vid eventuella fallskador så att inte bara glaset utan även elektroniken klarar sig. Ett mer stöttåligt skal eller fodral kan vara alternativet för dig som vet att du lätt tappar din mobiltelefon eller stöter i saker. Kanske arbetar du på en arbetsplats med mycket damm eller rentav smutsiga miljöer där du använder arbetshandskar. Det finns flera otroligt tuffa modeller av förstärkta skal som inte ser klumpiga ut eller förstör upplevelsen av telefonen. Skal och fodral som ger god tillgång till alla knappar och funktioner på din iPhone 8 utan att kompromissa med att skydda telefonen helt även runt kanterna.

Loopee Flexibelt Hybridskal från Lux-case tillverkas i ett reptåligt plastmaterial som skyddar telefonen på baksida och sidor. Den är lätt förhöjd över kameralinsen och visar Appleloggan förstås. Färgerna är matta och lite metalliska. Trots att det är ett förhöjt skal ser telefonen slimmad ut. Vill du ha ännu större stöttålighet så väljer du ett av flera Armor Hybridskal som ger ordentligt med skydd mot stötar, repor och har dessutom ett snyggt utseende. Gorm Armor Hybridskal kan du titta närmare på. Liknar nästan en liten högtalare och är mer industriell i designen i sina metalliska färger. Titta själv och avgör om det här är skalet för dig!

Ett annat exempel på skal från Lux-case är ett skal tillverkat av plast som är genomskinligt och därmed låter telefonens egen färg lysa igenom mönstret. Det heter Sandemose Damask och finns i flera kanske mer romantiska färger och gör att telefonen blir riktigt elegant. Skyddar baksidan och kanterna på ett utmärkt sätt. Enfärgade genomskinliga skal som Wulff Gel i fantastiska färger ser man ju också Appleloggan igenom. Coolt!

Kortfack i skalet

Förutom din iPhone 8 vill du väl ha några kort med dig när du går ut genom dörren. Det viktigaste kreditkortet kan du ta med dig i Jernside Hybridskal med kortfack på baksidan av skalet. Finns i många metalliska färger och en borstad look. Tillverkas i plastmaterial. Absalons kortfack är mer dolt på baksidan men fortfarande i en borstad look och metallfärger. Det här skalet är även värmeavledande i sin design så att du slipper stå där med en överhettad telefon i handen. Det är extra stöttåligt och förhöjt över kameralinsen.

Plånboksfodral

Ska man ha ett extra skal eller fodral så kan det vara värt att satsa på ett plånboksfodral. Antingen för att man har många kort eller att man vill ta med sig sedlar när man går ut. Det är ju så mycket mer praktiskt att ha det viktigaste kreditkortet eller korten med sig utan att det blir skrymmande med en extra plånbok. Din iPhone 8 kan fungera som en liten väska om du väljer ett fodral eller skal med handledsrem till exempel. Det finns så många motiv och mönster som är dekorativa eller roliga. Vill du ha ett fodral som är ännu mer likt en liten väska och ser elegant ut, kolla då Strindberg Krokodil skinn från Lux-case till exempel! Plånboksfodralen är oftast ställbara för att du ska kunna titta på olika klipp eller film handsfree. De flesta har till exempel två kortfack och ett fack för sedlar och eventuellt foto. Men det finns även mer rymliga plånboksfodral.

Det fodral som har riktigt många kortfack och utrymme är ett av Casemes fodral från Lux-case. Det är i Split läder och är väldigt lik en plånbok i designen. Hela 13 kortfack och plats för sedlar och andra viktiga papper i mindre format. Det finns även myntficka med dragkedja samt plats för foto. Telefonen kan du om du vill ta loss från fodralet när du behöver det. Den är då fortsatt skyddad både på sidor och baksida med samma design som fodralet. Många snygga färger finns. Det finns flera modeller av fodral där telefonen kan separeras från plånboksfodralet. Du vet när du sitter på restaurang med familjen och något barn vill titta på film medan alla äter klart. Då har du samtidigt tillgång till dina kort separat från telefonen.

Eftersom iPhone 8 har en fantastisk skärm kanske du tillhör dem som använder mobiltelefonen för att surfa istället för att använda en platta. Då hanterar du din mobiltelefon oftare och i flera situationer. Det är viktigt att välja ett skal och ännu mer ett fodral som är praktiskt och funktionellt för just dig. För att inte tappa telefonen när du skriver till exempel och att inte något i fodralet upplevs vara i vägen. Hårderåde har ett Armor Hybridskal till iPhone 8 som är förstärkt och förhöjt över kameralinsen. Appleloggan syns genom skalet som är designat med svarta kanter och metalliska eller klara färger. Det ger ett stabilt skydd mot vardagsskador.

Resväska eller Katt med tillhörande svans?

Roliga motiv och former gör att vi blir sugna på ett extra skal bara för skojs skull. Skal i 3D i silikon gör att du kan få kattöron på mobilen i pastelliga färger. Absalon med resväskemönster är dessutom riktigt snygg. Om du letar efter bling-bling kan du verkligen hitta något. Titta på Wikströms Galvaniserade plastskal med metalliska 3D-hjärtan på baksidan. Handledsrem i metall som kan hängas runt halsen. Helt unikt! Ett skal är verkligen både kul och nödvändigt.